کارت شبکه لپ تاپ

بازدید: 15006

  

  

  

  

  

  

  

  

در دنیای امروز که ارتباطات مبتنی بر شبکه بی سیم بیش از گذشته گسترش پیدا کرده است ، کسب اطلاعات در رابطه با فناوری های موجود و سخت افزارهای مربوطه جایگاه ویژه ای پیدا کرده است . همچنین بروز مشکل در هریک از اجزای ارتباط بی سیم می تواند کار افراد را برای مدت هرچند کوتاه تا جایگزینی قطعه جدید به تاخیر بیندازد . تصور کنید که برای یک روز به اینترنت وای فای دسترسی نداشته باشید یا ارتباط لپ تاپ شما با اسپیکر بی سیم برقرار نشود ! در هر صورت ، کار شما تا زمان دسترسی به قطعه جدید و جایگذاری آن ، مختل خواهد شد . در ادامه با پارت لپ همراه باشید تا با انواع ماژول های ارتباط بی سیم لپ تاپ ها آشنا گردید .

   

کارت شبکه بی سیم

  
شاید آشناترین اصطلاح در زمینه اتصالات بی سیم لپ تاپ ، اتصال به وای فای باشد . کارت شبکه بی سیم لپ تاپ (وای فای) با برقراری اتصال بین لپ تاپ و شبکه مودم یا روتر ، ارتباط اینترنتی لپ تاپ را ایجاد می کند . برای این دسترسی ، کارت شبکه لپ تاپ باید قادر به ارسال و دریافت سیگنال در شبکه مودم باشد . از دیدگاه علمی ، وای فای در واقع استاندارد شبکه بی سیم IEEE۸۰۲٫۱۱ است . از میان ماژول های وای فای ، ماژول هایی که با استاندارد ۸۰۲٫۱۱g و ۸۰۲٫۱۱b ارائه می شوند ، فرکانسی در محدوده 2.4 گیگاهرتز ارائه می کنند و ماژول وای فای با استاندارد ۸۰۲٫۱۱n ، سرعت انتقال داده ها را تا 200 مگابیت در ثانیه افزایش می دهد .
اگر لپ تاپ شما به اینترنت متصل نمی گردد و راه حل های نرم افزاری نیز به کمک شما نمی آیند ، بهتر است با مراجعه به یک کارشناس و خرید یک کارت شبکه بی سیم (ماژول وای فای) جدید از تبعات وقت گیر عدم دسترسی به اینترنت جلوگیری نمایید .

   

ماژول سیم کارت لپ تاپ (WWAN)

  
بسیار پیش آمده که در سفر و میان راه برای اتصال به شبکه اینترنت دچار مشکل شوید ؛ زیرا نه به شبکه بی سیم اینترنت (وای فای) دسترسی دارید و نه استفاده از سرویس هات اسپات موبایل در میان راه و جاده فکر خوبی است . در این مواقع ، اتصال ماژول سیم کارت لپ تاپ یا همان WWAN به کمک شما خواهد آمد . این ماژول معمولا در بخش پشتی لپ تاپ جایگذاری می شود و صرفا کافیست با وارد کردن سیم کارت متصل به اینترنت ، دسترسی خود به فضای مجازی را باز کرده و سلامت باتری گوشی موبایل خود را نیز تضمین نمایید . البته امکان نصب ماژول سیم کارت WWAN روی تمام لپ تاپ ها وجود ندارد و پیش از خرید ، حتما از مدل لپ تاپ خود اطمینان کسب نمایید .

   

ماژول بلوتوث لپ تاپ (Bluetooth)

  
اگر اسپیکر یا کارت صدا لپ تاپ شما مشکل پیدا کرده باشد ، برای پخش صدا نیاز به یک اسپیکر جانبی خواهید داشت . از آنجایی که اسپیکرهای امروزی از طریق یکی از قدیمی ترین روش های اتصال بی سیم به لپ تاپ متصل می شوند ، بایستی از سلامت این بخش از کارت شبکه لپ تاپ نیز اطمینان کسب نمود . بلوتوث که در باند فرکانسی 40.2 تا 48.2 گیگاهرتز به ارسال و دریافت داده ها می پردازد ، معمولا با سایر شبکه ها به اختلال نمی خورد ؛ البته در صورت بروز اختلال نیز ارسال داده ها قطع و مجددا از سر گرفته می شود . همچنین برد موثر ارتباط بلوتوثی معمولا بین 7 الی 10 متر است . علاوه بر داده های صوتی و تصویری ، می توان با استفاده از بلوتوث بین گوشی تلفن همراه و لپ تاپ شبکه بی سیم محلی ایجاد کرد و از خروجی های قدرتمندتر لپ تاپ برای پخش فایل های چندرسانه ای استفاده نمود .

   

برای خرید قطعات تخصصی که نیاز به جستجوی در منابع تخصصی دارد ، می توانید زمان کمتری صرف نمایید . کافیست با مراجعه به فروشگاه اینترنتی پارت لپ به بررسی انواع کارت شبکه بی سیم (ماژول وای فای) لپ تاپ ، ماژول سیم کارت لپ تاپ (WWAN) و ماژول بلوتوث لپ تاپ (Bluetooth) بپردازید و صرفا با مشخص کردن مدل لپ تاپ از بروز مشکلاتی از قبیل ناهماهنگی مدل و قطعه جلوگیری نمایید .